• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Ünlü motosikletçinin akrobasi gösterisi nefesleri kesti

Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye'nin en iyi motosiklet akrobasi şov pilotu Birkan Polat'ı gençlerle buluşturdu. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı coşkusu Polat'ın akrobasi gösterisi ile kutlandı.

SPOR 20.05.2023 01:36:00 0
Ünlü motosikletçinin akrobasi gösterisi nefesleri kesti

Afyonkarahisar Belediye Başkanı Mehmet Zeybek, Türkiye motosiklet akrobasi şampiyonu Birkan Polat'ı Afyonkarahisar'da ağırladı. 19 Mayıs kutlamaları kapsamında iki farklı noktada gösteri yapan Polat'ı Vali Kübra Güran Yiğittbaşı ve Belediye Başkanı Mehmet Zeybek'te yalnız bırakmadı. Veysel Eroğlu Spor Salonu ve Erenler'de heyecan dolu gösterilere imza atan Polat'ı gençler heyecanla izledi. Nefes kesen anların yaşandığı gösteride Polat, cüretkâr hareketlerle izleyenleri coşturdu. Gerçekleştirdiği şovlarla katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Hafta sonu düzenlenecek Avrupa Şampiyonası'nda da Motor Sporları Merkezi'nde Birkan Polat şovlarına devam edecek.

AFYON'DA OLMAKTAN ÇOK MUTLULUK DUYUYORUM

Gösterisinde şanlı al bayrağımızı Başkan Mehmet Zeybek'ten alan Polat, motor üzerinde bayrağımız ile katılımcıları selamlayarak şovuna son verdi. Gösterinin ardından Başkan ile buluşan Polat duygularını aktardı. Zeybek’e teşekkür eden Polat; "Afyonkarahisar'da olmaktan çok mutluluk duyuyorum. Seyirci ve biz de çok mutlu olduk. Sayın Başkanımıza bizi burada ağırladığı için çok çok teşekkür ederim. Afyon Motorsporları merkezi Türkiye'de önemli bir konumda. Her sene şov yapmak için Motokros Şampiyonasına geliyoruz. Bu sene de Avrupa Şampiyonası için geldik. Havanın olumsuz etkisi insanların olumlu etkisinden daha aşağıda kaldı. Burada kar yağsa da şov yapardık. Çok teşekkür ediyorum" dedi.

19 MAYIS COŞKUSUNU MOTO ŞOV İLE KUTLADIK

Gençlerin ve hemşehrilerinin 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramını kutlayan Başkan Mehmet Zeybek ise Polat'ı tebrik ederek düşüncelerini aktardı. Zeybek; "Birkan Polat, motor sporları alanında akrobasi gösterisi yapan ülkemizin yetiştirdiği tek kardeşimiz. Avrupa Şampiyonamız ve 19 Mayıs için şehrimize geldi. Veysel Eroğlu Spor Salonu önü ve gençliğin merkezi Erenler'de gençlerimize güzel bir gösteri yaptı. Her gösterisi heyecan verdi bizlere. Kendisine çok teşekkür ediyorum" diye konuştu. 

Gençlik Kolları Başkanı Ethem Karahan da gençler ile birlikte ilgi ile izlediği gösterinin ardından; "Belediye Başkanımıza çok teşekkür etmek istiyorum. Gençlerimizin böyle etikliklere ihtiyacı var. Başkanımız da beraber bu etkinliklerin de arttığını görmüş oluyoruz. Öğrenci kardeşlerimiz ilgi ile takip ettiler. Gençler çok mutlu oldu. Belediye Başkanımız Mehmet Zeybek'in öncülüğünde bu etkinlikler artarak devam ediyor. Birkan kardeşimize de çok teşekkür ediyoruz" ifadelerini kullandı.


  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli
  • Pazartesi 20.8 ° / 6 ° Güneşli