• BIST 100

    8806,72%-0,01
  • DOLAR

    32,27% 0,30
  • EURO

    35,11% 0,73
  • GRAM ALTIN

    2273,80% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3854,72% 0,51

Ünlü sanatçı, Eroğlu’na; 'Bari utanıp silin şunları ya'

Ağır konuşan ünlü sanatçı Farah Zeynep Abdullah; eski bakan Veysel Eroğlu'na: 'Bari utanıp silin şunları ya' dedi.

GÜNDEM 4.08.2021 22:32:00 0
Ünlü sanatçı, Eroğlu’na;

Ünlü Sanatçılar, yangınlar üzerinden eski Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nu eleştirmeye devam ediyor. Dün Ünlü Sanatçı Murat Boz, instagram hesabının hikaye bölümünden yaptığı paylaşımda, eski Orman ve Su İşleri Bakanı AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Prof. Dr. Veysel Eroğlu’nun bakanlığı döneminde söylediği sözlere atıfta bulunarak, “neyi bekliyoruz?” diye sormuştu. Bu defa da ünlü sanatçı Farah Zeynep Abdullah paylaşım yaptı. Ağır konuşan ünlü sanatçı; Veysel Eroğlu'na: 'Bari utanıp silin şunları ya' dedi.  

MURAT BOZ VEYSEL EROĞLU’NUN TWEETLERİNİ YAYINLAMIŞTI

Murat Boz, Veysel Eroğlu’nun; “orman yangınlarını önleme hususunda Afrika’ya, Balkanlara, Orta Asya’ya hizmet verebilecek durumdayız. İsrail’deki orman yangının söndürme çalışmalarına katkıda bulunmak maksadıyla 2 adet yangın söndürme uçağı gönderiyoruz, biri varmak üzere… Ormanlar bütün dünyanın ortak malıdır. Talep halinde yardım elimizi uzatmaktan imtina etmeyiz” sözlerini paylaşmıştı.

Paylaşımında Murat Boz, “Çok değil 5-6 sene önce… Tekrar soruyorum; uçaklarımız hangarlarda duruyor, ihtiyacımız var, neyi bekliyoruz? Canımız yanıyor” demişti.

TARTIŞMALARA NEDEN OLUYOR

Türkiye'de 28 Temmuz'dan bu yana ülkenin pek çok noktasında yangınlar sürüyor. Devlet ve millet elele vererek orman yangınlarıyla mücadele etmeyi sürdürürken; bir taraftan da yangın söndürme amaçlı uçak ve helikopterin bulunmayışı tartışmalara neden oluyor. Son olarak, oyuncu Farah Zeynep Abdullah, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun geçmişte attığı tweetleri hatırlatarak, yaşananlara tepki gösterdi.

Yaşananlara ve hükümetin yangın söndürme çalışmalarındaki yetersizliğine yönelik tepkiler sürerken, oyuncu Farah Zeynep Abdullah, eski Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun geçmişte attığı tweetleri sorguladı.

'BARİ UTANIP SİLİN ŞUNLARI YA'

Eroğlu'nun 24 Kasım 2016'da attığı bir tweeti alıntılayan ünlü oyuncu, eski bakana "Selam Veysel bey utanıp bari şu tweetleri silin ya" diyerek tepki gösterdi.

Orman ve Su İşleri Bakanlığı görevini Recep Tayyip Erdoğan, Ahmet Davutoğlu ve Binali Yıldırım tarafından kurulan hükûmetlerde 2011-2018 yılları arasında sürdüren hemşehrimiz Veysel Eroğlu, bu görevinden önce 2007–2011 yılları arasında Erdoğan tarafından kurulan 60. Türkiye Hükümeti'nde Çevre ve Orman Bakanı olarak görev almıştı.


  • Perşembe 20.6 ° / 6.8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli