• BIST 100

    9806,03%0,86
  • DOLAR

    32,51% -0,09
  • EURO

    34,92% 0,34
  • GRAM ALTIN

    2432,93% 0,41
  • Ç. ALTIN

    4000,71% 0,15

UYUMA ile sizde mücadeleye destek olun

Afyonkarahisar Valiliği İçişleri Bakanlığı tarafından hayata geçirilen Uyuşturucu ile Mücadele Uygulamasının, tüm Türkiye’de olduğu gibi Afyonkarahisar’da da etkin bir şekilde kullanılması için çalışmalarını sürdürüyor.

ASAYİŞ 29.05.2022 20:41:00 0
UYUMA ile sizde mücadeleye destek olun

Bu kapsamda Afyonkarahisar İl Emniyet Müdürlüğünce konuya ilişkin yapılan açıklamada; “Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de terör örgütleri ve yasa dışı suç örgütleri tarafından desteklenen uyuşturucu madde kullanımı suçları, başta gençlerimiz olmak üzere toplumumuz açısından büyük tehlike arz etmektedir. Ülke sınırları içerisinde söz konusu suç grupları ile mücadele güvenlik kuvvetlerimizce sürdürülmektedir” denildi.

Ancak toplumun desteğini almış, gençlerin katkıları ile güçlendirilmiş bir mücadelenin köklü ve kesin başarıya ulaşmada önemli olduğunun vurgulandığı açıklamada şu ifadelere yer verildi: “İçişleri Bakanlığımızın Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı bünyesinde geliştirdiği tamamen yerli ve milli olan,  her türlü akıllı cep telefonlarında kullanılabilen UYUMA aplikasyonu ile vatandaşlarımızın tanık oldukları uyuşturucu vakalarını en hızlı bir şekilde güvenlik güçlerine bildirmeleri sağlanarak, daha etkin ve kararlı bir mücadele edilmesi amaçlanmaktadır.

Narkotik Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığınca,  facebook, twitter, instagram gibi sosyal medya platformlarında kullanılan, bilimsel veri ve araştırmalara dayalı bildirimleri takip ederek, başta ailemiz olmak üzere bulunduğumuz toplumu bilgilendirerek uyuşturucuya bağlı suçların yaygınlaşmasını engelleyebiliriz.

Valilik olarak bir ülkenin geleceğe yapacağı en büyük yatırımın sağlıklı ve eğitimli bir gençlik yetiştirmek üzere olduğunun farkındayız. Bunun toplum içerisinde uygulanmasını sağlamak öncellikli görevlerimiz arasında yer almaktadır. Bu mücadelemizde bizi yalız bırakmayacağınızı biliyor, tüm vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz.”


  • Perşembe 22.3 ° / 10.6 ° Güneşli
  • Cuma 21.6 ° / 8.6 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 6.9 ° Güneşli