• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,16% 0,22
  • EURO

    50,49% -0,78
  • GRAM ALTIN

    7134,90% -0,98
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

Vali Yiğitbaşı, Çobanlar'da Yürütülen Çalışmaları Yerinde İnceledi

Vali Yiğitbaşı, Çobanlar'da Yürütülen Çalışmaları Yerinde İnceledi

GÜNDEM 22.01.2026 21:49:25 0
Vali Yiğitbaşı, Çobanlar

Çobanlar'da Yatırımlar Masaya Yatırıldı


Afyonkarahisar Valisi Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, Çobanlar ilçesinde yürütülen proje ve çalışmaları değerlendirmek üzere Kaymakam Nazmi Yücel ve Belediye Başkanı Ali Altuntaş ile bir görüşme gerçekleştirdi.


Yerel Yönetim ile Koordineli Çalışma


Vali Yiğitbaşı’nın makamında gerçekleşen ziyarette, ilçenin mevcut durumu ve geleceğine yönelik önemli gündem maddeleri ele alındı. Yatırım projeleri, altyapı çalışmaları ve sosyal hizmetler hakkında detaylı bilgi alan Vali Yiğitbaşı, merkez ve yerel yönetim arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi gerektiğini vurguladı.


Hizmetlerin Etkinliği Gözden Geçirildi


Görüşmede, vatandaşa sunulan kamu hizmetlerinin etkin bir şekilde ulaştırılması ve ihtiyaçların karşılanması için yapılabilecekler masaya yatırıldı. Kaymakam Yücel ve Başkan Altuntaş, ilçe genelinde devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı.


Vali Yiğitbaşı, yapılan çalışmaları takip ederek ilçenin kalkınmasına destek olacaklarını belirtti. Ziyaret, karşılıklı fikir alışverişi ile sona erdi.

  • Cumartesi 11.8 ° / 2.5 ° false
  • Pazar 12.2 ° / 1.5 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 13.7 ° / 1.9 ° Güneşli