• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Vali Çiçek; “vicdanları yaralayan olay”

Bir çiğ köfte işletmesinde ekmeğini çıkartmaya çalışan personele saldıran kişilere karşı Vali Çiçek kayıtsız kalmadı. Vali Çiçek olayı; “vicdanları yaralayan olay” olarak niteledi.

ASAYİŞ 2.03.2021 20:34:00 0
Vali Çiçek; “vicdanları yaralayan olay”

Geçtiğimiz günlerde ülke gündemine oturan aşağılayıcı ve ahlaksızca saldırı karşısında devlet adaletini gösterdi. Bir çiğ köfte işletmesinde ekmeğini çıkartmaya çalışan personele “çiğ köfte acı” diye saldıran, darp, hakaret ve tehdit eden şahıs gözaltına alınmıştı. Şahsın Emniyetteki işlemleri sürerken bu defa da şahsın kardeşi ve yanında gelen 2 şahıs darpedilen gencin çalıştığı işyerine saldırdılar. İşyerinin camına bira şişesi fırlatan H.Ş isimli şahıs işyerinin kapısına ve önünde duran motosiklete tekmeler atarak mala zarar verme suçu işledi. Şahıs ayrıca tehdit ve hakaretlerde bulundu.  Olay üzerine harekete geçen Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü ekipleri failleri kısa sürede yakalayarak adalete teslim etti.    

VALİ ÇİÇEK TWİTTER’DAN AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili twitter hesabından açıklama yapan Vali Gökmen Çiçek, “İlimizde bir iş yerinde yaşanan maalesef vicdanları yaralayan, bir gencimizin saldırıya uğradığı ve ardından kardeşinin karıştığı iş yerine zarar verme olayıyla ilgili olarak iki zanlı dün göz altına alınmışlardı. Bugün her iki zanlı çıkarıldıkları mahkemede tutuklanmışlardır” dedi.

KAMUOYUNA ÖNEMLE DUYURULUR

Valilikten yapılan açıklamada ise şu bilgiler verildi: “İlimizde bir iş yerinde yaşanan ve vicdanları yaralayan saldırı olayı kamuoyunun gündeminde yer almaya devam etmektedir.

İstiklal mahallesinde faaliyet gösteren bir çiğ köfte dükkânında çalışan Y.K. isimli gencin G.Ş tarafından darp edilmesinin ardından bu kez de şahsın kardeşi H.Ş. tarafından dün gece saatlerinde işyerine yönelik bir saldırı gerçekleştirilmiştir.

G. Ş.’nin kardeşi H. Ş. yanında 3 kişi ile birlikte gittiği iş yerine eline aldığı şişe ile zarar vermiş, işyerine ait malzemeleri de aynı şekilde zarara uğratmıştır.

Olay sonrası güvenlik kameralarından şahısları tespit eden Emniyet Ekipleri, H.Ş. isimli şahsı gözaltına almış, Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen H.Ş. ve kardeşi G.Ş. çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanmıştır.  Kamuoyunun bilgisine sunulur.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli