• BIST 100

    9524,59%-0,06
  • DOLAR

    32,60% 0,38
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2498,20% 0,57
  • Ç. ALTIN

    4168,04% 0,00

Vali Yiğitbaşı ilçelerde temaslar yaptı

Vali Doç. Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, İscehisar, bayat ve Emirdağ ilçelerinde incelemelerde bulunarak yetkililerden brifing aldı.

GÜNDEM 22.05.2022 19:47:00 0
Vali Yiğitbaşı ilçelerde temaslar yaptı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın tensipleriyle Afyonkarahisar Valiliğine atanan Doç Dr. Kübra Güran Yiğitbaşı, gelir gelmez ilçeleri ziyaret ederek, bölgelerin durumu, yapısı ve işleyişi hakkında genel bilgiler alarak incelemelerde bulunuyor.  

BAYAT’TA TEMASLARDA BULUNDU

Bayat Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Mehmet Anıl Çolak ve Belediye Başkanı Halil İbrahim Bodur’dan ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair ayrıntılı bilgi aldı.

Vali Yiğitbaşı, birim amirlerinden de çalışmalarına ilişkin brifing aldı. Vali Yiğitbaşı’nı çiçeklerle karşılayan Bayat protokolü, kendisine yeni görevinde başarılar diledi.  

EMİRDAĞ’DA TEMASLARDA BULUNDU

Emirdağ  Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Osman Bilici ve Belediye Başkanı Serkan Koyuncu’dan ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair ayrıntılı bilgi aldı. Vali Yiğitbaşı, birim amirlerinden de çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Emirdağ Kadın Kültür Evi’ni ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, kadınlara verilen eğitimler ve işleyişe dair bilgiler aldı.

Kadın kültür kooperatifini de ziyaret eden Vali Yiğitbaşı, kadın emeğiyle üretilen birbirinden güzel ürünlerin üretim aşamalarını inceledi.

İSCEHİSAR’DA TEMASLARDA BULUNDU

İscehisar Kaymakamlığını ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, Kaymakam Uğur Kapar ve Belediye Başkanı Ahmet şahin’den ilçenin ekonomi, tarih, kültür, sağlık ve eğitim alanlarında genel durumuna dair ayrıntılı bilgi aldı. Vali Yiğitbaşı, birim amirlerinden de çalışmalarına ilişkin brifing aldı.

Mermerin kalbi İscehisar ilçesinde Mermer İhtisas OSB'yi ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, OSB'nin mevcut durumu, yürütülen çalışmalar, Mermer Akademisi'nde, mermer sektörünün katma değeri yüksek ürünler üretebilmesi, ihracatın artması için yapılan çalışmalara dair bilgi aldı.

İscehisar’da bulunan Zakire Ayyıldız Kadın Kültür Evi'ni ziyaret eden Vali Kübra Güran Yiğitbaşı, kültür evinin faaliyetleri ve işleyişi hakkında bilgi aldı. Kadın Kültür Kooperatifini de inceleyen Vali Yiğitbaşı, birbirinden güzel ürünler üreten emektar kadınları tebrik etti.


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli