Vekillerin girişimi ile ilçelere spor yatırımları

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’ın girişimleri sonucu ilçelere Kapalı Spor Salonları kazandırılıyor.

SPOR 19.10.2024 03:03:00 0
Vekillerin girişimi ile ilçelere spor yatırımları

AK Parti Milletvekilleri Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan, Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’ı ziyaret ederek Afyonkarahisar ilçe ve beldelerinin spor alanındaki taleplerini iletmişti. Milletvekillerinin girişimleri sonucu ilçelere Kapalı Spor Salonları kazandırılıyor. İlk etapta Bolvadin ve Şuhut ilçelerine kazandırılacak olan Kapalı Spor Salonları için ihale süreci başladı.

İLÇE TEŞKİLATLARI TEŞEKKÜR ETTİ

Konuyla ilgili açıklama yaparak emeği geçenlere teşekkür eden Bolvadin ve Şuhut İlçe teşkilatları şunları söyledi: “Gençlik ve Spor Bakanımız Sn. Osman Aşkın Bak’ın talimatları ile Bolvadin ve Şuhut ilçelerimize yeni kapalı spor salonu kazandırılması için ihale süreçleri başladı. Yeni Spor Salonunun ilçelerimize kazandırılması için yoğun gayret sarf eden ve süreci başından itibaren takip eden,  Bakanımız Veysel Eroğlu’na, Milletvekillerimiz Ali Özkaya, İbrahim Yurdunuseven ve Hasan Arslan’a halkımız adına teşekkür ediyoruz. İlçelerimize hayırlı olsun.  Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde ilçemize yeni eserler kazandırmaya AK Parti olarak devam ediyoruz.”

YATIRIM VE HİZMET ÜRETMEYE DEVAM

AK Parti Milletvekilleri ise; “İlimiz için çalışmaya, yatırım ve hizmet üretmeye devam ediyoruz. Sayın Bakanımızla görüşmeler yaparak diğer ilçelerimize de spor salonlarını kazandıracağız inşallah. Bolvadin ve Şuhut ilçelerimize hayırlı olsun” dediler.