• BIST 100

    9548,57%0,19
  • DOLAR

    32,49% 0,16
  • EURO

    34,80% 0,25
  • GRAM ALTIN

    2487,88% 1,05
  • Ç. ALTIN

    4157,48% -1,05

“Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır!”

İbrahim Derviş Suna, “Sapla samanı karıştırıp, “yavuz hırsız, ev sahibini bastırır” misali söylemlerde bulunanlar bu yanlış davranıştan ve vatandaşımızı ezen ekonomik düzenden uzak durmalıdır” dedi.

SİYASET 21.10.2021 23:02:00 0
“Yavuz hırsız, ev sahibini bastırır!”

Yeniden Refah Partisi Afyonkarahisar İl Başkanı İbrahim Derviş Suna, yaptığı yazılı açıklama ile ekonomik sıkıntılara değindi. İktidarı eleştiren Suna, kapitalizm, emperyalizm ve siyonizm vurgusu yaptı.

BORÇ-FAİZ-KUR FARKI SARMALINDA ERİYORLAR

İbrahim Derviş Suna şunları söyledi: Afyonkarahisar esnaflarının sorunlarını çok iyi biliyoruz. Esnaflarımız, hükümetin verdiği desteklerin gerçek ihtiyaç sahibi işletmelere ulaşamadığını, borç-faiz-kur farkı sarmalında eridiklerini, kiraların yükselmesi ancak gelirlerin düştüğünü, çeklerin geri döndüğünü, veresiyelerin bile geri dönmediğini, güven ortamının olmadığı bir ortamda ticaret yapmaya çalıştıklarını dile getiriyorlar.

Son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılar hat safhaya ulaşmış esnaf ve sanatkârın alım ve ödeme gücünü yitirme noktasına getirmiştir.

Devlete hiçbir külfeti olmayan esnaf ve sanatkâr birçok maddi külfet altında ezilmektedir. Amacımız vatandaşımızın sesini sıkıntılarını duyurmak ve çözüm bulmaktır. Yeniden Refah Partimiz bu maksatla kurulmuş ve bunun için vardır. Bizim asli görevimiz budur ve bunun unutulmaması gerekmektedir.

YAVUZ HIRSIZ, EV SAHİBİNİ BASTIRIR

Bizi eylem ve söylemlerimizden bugüne kadar kimse yıldıramamış ve yıldıramayacaktır. Bunu herkesin bilmesi gerekmektedir. Bizler için çok değerli olan esnaf ve sanatkârlar adına gerekli kişi ve kurumları yeri geldiğinde tenkit yeri geldiğinde takdir ederiz. Bizler esnaf ve sanatkârın sesi olmaya ve onların isteklerini talep etmeye her zaman devam edeceğiz. Sapla samanı karıştırıp, “yavuz hırsız, ev sahibini bastırır” misali söylemlerde bulunanlar bu yanlış davranıştan ve vatandaşımızı ezen ekonomik düzenden uzak durmalıdır.

TBMM çatısı altında onurlu bir vasfa sahip olanların görevleri şikâyetçi olmak, sorunların çözümlerini başka kurumlara yıkmak yerine sıkıntılara çözüm bulmak olmalıdır. Onlar bu onurlu görev için seçilmiş ve dokunulmazlık verilmiş önemli kişilerdir.

KÖLE DÜZENİ BİZİ KAPİTALİZMİN 5 MİKROBUYLA SÖMÜRÜYOR

Türkiye’de hâlihazır ekonomik sahada yürürlükte bulunan "Köle Düzeni" kendi kendine oluşmamıştır. Bu yeryüzündeki Emperyalizm ve Siyonizm güçlerinin bilinçli, planlı ve programlı olarak yürüttükleri "Modern sömürgecilik" tatbikatının bir sonucudur.

Bunlar nedir derseniz; Faiz, Haksız Vergi, Darphane, Kambiyo ve Kredi Sistemi mikrobudur. Halkımızı "Siyasi Aldatma Rejimi" ile sabote ediyorlar. Halkın TRT ve bir kısım basın tarafından aldatıldığı bunun sonucu olarak gerçekleri bilmediği için sözde yapılan seçimlerde halk, yine bilmeden emperyalizm ve Siyonizm’e hizmet eden taklitçi partilere daha çok oy vermekte. Böylece İş başına gelen taklitçi zihniyetli yönetimler kolaylıkla "kapitalizm" tarafından etkilenmekte ve neticede milletin kanı, canı önce iki haznede toplanmakta. Bunlardan birisi bankalar, diğeri de Hazine ve Varlık Fonlarıdır.

PEKİ, ÇÖZÜM NEDİR?

1- Kuvveti değil Hakk’ı üstün tutacağız.. Takriben 300 yıldan beri yeryüzünde kaba kuvvete dayanarak üstünlük tesis edilmekle beraber Âdil Düzen Modelimizde biz bu sistemi kaldıracağız.

2- Para, Kredi ve Vergi sistemini âdil olarak dağıtacağız.

3- Havuz Sistemi ile Devlet Teşekküllerinin tüm gelir ve giderlerini bir yerde toplayıp devletimizi fazladan faiz ve enflasyon kıskacından kurtaracağız.

4- Müşteri garantili ihalelere son verip kendi paramızla yatırırım yaparak yüksek maliyetli projelerin halkımızı kene gibi emmesinin önüne geçeceğiz.

5- Tüketicilerden tükettikleri dışında istenen ücretlerden milletimizi kurtaracağız.

TEK KURTULUŞ YOLU ARTIK BUDUR

Şu hatırlatmayı yapmak istiyorum: geçmişimizde âdil düzen denemesi gerek 70’li yıllarda gerekse 90’lı yıllarda post modern darbelerin son vermesine kadar kısa aralıklarla vücut bulmuş az bir zamanda ülkemiz çok Refah içinde olmuştu.

Yine diyoruz ki artık Yeniden Refah Partisi Millî Görüş iktidarı bugünün bütün yaralarını saracak tedavi edecek ve çok daha sağlıklı bir düzeni inşa edecektir. Tek kurtuluş yolu görülmelidir ki artık budur.

YENİ İL GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI FEHMİ GÜRAY ÇAKIR

Yapılan istişareler sonucunda eski Merkez İlçe Teşkilat Başkanımız Fehmi Güray Çakır, İl Gençlik Kolları Başkanı olarak atanmıştır.

Yükselen akaryakıt fiyatları Türkiye'de gıdadan perakendeye her alanda girdi maliyetlerine etki ediyor. Sektör temsilcileri, bu durumun raflarda da etkisini göstereceğini, ürünlerin en az yüzde 30 zamlanacağını ifade etti.

Biz Refah gençleri olarak Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın tavsiye ettiği gibi Ahlaklı ve Maneviyatı yüksek nesilleri bir araya toplayıp ülkemizi bu darboğazdan en kısa sürede çıkaracağız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün “Bütün ümidim gençliktedir.”Sözünün sorumluluğunu da taşıyarak hareket edip var gücümüzle ülkemizin kalkınmasında görev alacağız inşaAllah.”


  • Cuma 21.5 ° / 7.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 17.6 ° / 5.7 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • Pazar 18.7 ° / 3.8 ° Güneşli