Yaylabağı beldesinin yolları asfaltlanıyor

1 Milyar 681 Milyon 39 bin 996 TL’lik tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarıldı.

GÜNDEM 23.09.2022 20:29:00 0
Yaylabağı beldesinin yolları asfaltlanıyor

Çiftçilere müjde veren Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik; “1 Milyar 681 Milyon 39 bin 996 TL’lik tarımsal destek ödemeleri bugün çiftçilerin hesaplarına aktarılıyor. Hayırlı ve bereketli olsun” dedi.

Öte yandan Yaylabağı kasabasında yollar açılıyor, açılan yollar ise İl Özel İdaresinin destekleriyle asfaltlanıyor. Yaylabağı beldesinde imarda kağıt üstünde yıllardır açılmayı bekleyen yolları Yaylabağı Belediye Başkanı Niyazi Akgedik’in girişimleriyle açıldı.

Başkan Akgedik ve İl Özel İdaresine teşekkür eden vatandaşlar; “İmarda kağıt üstünde yıllardır açılmayı bekleyen yollarımızı açan ve asfalt kaplanmasını yaparak hizmete sunan ilçemizin efsane belediye başkanı Yaylabağı Belediye Başkanımız Niyazi Akgedik ve ilimizin çalışkan İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Müdürü Faik Karakoç’a teşekkür ederiz” dediler.