• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Yazık günah, kınıyorum

İYİ Parti İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu, “AKP tarafından seçim rüşvetlerinin mübah sayıldığı bir seçim sürecini geride bıraktık” dedi.

SİYASET 8.06.2021 22:50:00 0
Yazık günah, kınıyorum

İYİ Parti Afyonkarahisar İl Başkanı Muhammet Mısırlıoğlu haftalık basın toplantısını gerçekleştirdi.

Başkan Mısırlıoğlu şunları söyledi: “Basın toplantımıza başlarken öncelikle geçtiğimiz günlerde Bitlis-Tatvan kırsalında, hain terör örgütü PKK ile çatışırken şehit olan kahraman askerimiz Jandarma Teğmen Baki Koçak, Güvenlik korucu Yücel Akı’ya ayrıca Hatay-Kırıkhan’da feci kazada şehit olan Ulş.Uzm. ÇVŞ. Necati Yatkak’a ve son olarak önceki gün Kuzey Irak’ta Pençe-Yıldırım harekâtında şehit olan Piyade Uzm. Çvş.Samet Şeker’e Cenabı Allahtan rahmet, ailesine, yakınlarına ve ulusumuza başsağlığı dilerim” dedi.

BU SEÇİMİN GALİBİ AKP DEĞİL EROL KARABACAK’TIR

Tüm vatandaşlarımızın gözünün Güney kasabasında olduğu bir seçim tamamlandı. Bu seçimin galibi AKP değil Erol Karabacak’tır. Yapılan tüm anket sonuçları seçim öncesinde göstermiştir. Erol Karabacak’ın hangi partiden olursa olsun bu seçimi kazanacağı belliydi. Anketler % 70 gösterirken seçim sonucunda aldığı oy % 63 olmuştur. AKP den aday olması oy oranını düşürmüştür.

HALKIMIZDAN ÖZÜR DİLEMELİ

Seçimi kazananı tebrik etmek bizim görevimizdir. İktidar tarafından olağan dışı bir seçim süreci yaşatıldı. Sanki Türkiye’nin metropolü Güney Kasabası gibi devletimizin bütün imkânları seferber edildi. AKP tarafından seçim rüşvetlerinin mübah sayıldığı bir seçim sürecini geride bıraktık. Seçimi kazanmak için “Gerekirse para verin, gerekirse rakı sofrası kurun” diyen insanlarımızı, çok affedersiniz ite köpeğe benzeten Sayın Halil Ürün’ü buradan kınıyorum. Kendisini halkımızdan özür dilemeye davet ediyorum.”

HER ŞEYİ MÜBAH GÖRDÜLER

Seçimleri kazanmak için devletimizin bütün imkânlarını seferber ettikleri gibi Bakanlar adeta kasabaya tur düzenlediler. Yaklaşık on gün önce akaryakıta yüzde on zam yaparak piyasaları bir anda allak bullak etiler. Yapılan zam bütün ürünlere yansıtıldı. Vatandaşımızın sofrasındaki her şey zam geldi. Yazık günah değil mi, sizin savurganlığınızın cezasını halkımız neden çekecek. Ama olsun siz Güney seçimlerini kazandınız, önemli değil.

DERHAL GÖREVDEN ALINMALILAR

Ankara’da oturanlar YouTube üzerinde yapılan açıklamalar karşısında sessizliklerini koruyorlar. Bu onların suçlu olduğunun göstergesidir. Derhal bu adı geçen kişiler görevden alınmalı haklarında yasal işlem başlatılmalı. Siz bu ülkede adaleti öldürdünüz.

GENÇLERİMİZE YAPILANLAR GÜNAH

“Yandaş şirketlerin vergi borçlarını affederken öğrenim kredisini ödeyemeyen gençlerimize haciz kararı çıkardınız. Yazık günah. Biz vatanımızı ve milletimizi bu ülkeyi yönetenlerden çok seviyoruz. Bize zillet yakıştırmasında bulunanları buradan şiddetle kınıyorum. Yirmi  yıldır yaptıkları ortaya döküldü. Seçimlerde yapılanları halkımız gördü. Afyonkarahisar’ın köyden beter halde olan mahalleleri var. Buralarda yaşayanlar buna layık değil. Çöp yığınları her yerde.

TEHLİKE GEÇMİŞ DEĞİL

Pandemi sürecinde yeni normalleşme süreci başladı. Fakat pek çok yerde halkımız anormal bir şekilde pandemi bitmiş gibi rahatladı. Tehlike geçmiş değil. Kontrollü yaşama özen göstermeliyiz. Uyuşturucu konusunda gençlerimiz korumalıyız. Emniyetimiz canla başla mücadele ediyor. Daha etkin mücadele edeceğinden de eminiz. Son olarak Güney seçimlerine katılan bütün partilere ve adaylarına teşekkür ediyorum. İnşallah kazanan Güney kasabası halkı olsun.”


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli