• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Yazlık ve kışlık saraya harcanan para bu millete reva mı?

Saadet Partisi Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, “Marmaris’teki yazlık saraya 640.5 milyon ve Bitlis Ahlat’taki kışlık saraya 99 milyon TL harcanması bekleniyor. Soruyorum sizlere bu harcanan para bu millete reva mı?”

SİYASET 25.01.2021 23:34:00 0
Yazlık ve kışlık saraya harcanan para bu millete reva mı?

Saadet Partisi  Afyonkarahisar Merkez İlçe Başkan Yardımcısı Erhan Akpınar, düzenlediği basın toplantısı ile ülke gündemini değerlendirdi. Akpınar açıklamasında şunları söyledi:

SALDIRILARA KARŞI ERDOĞAN'IN SESSİZLİĞİ ŞAŞIRTIYOR

“Son dönemde gazetecilere ve siyasetçilere yönelik saldırılar maalesef endişe verici şekilde artıyor. Gazetecilerin ve siyasetçilerin hedef gösterilmesi, ne siyaset adamlığına ne devlet adamlığına yakışır. Fikir ve düşünce özgürlüğünün ortadan kaldırılması manasına gelen bu durum ve yaklaşım insanlığa da siyaset adamlığına da yakışmamaktadır. Türkiye’mizin çözülmesi gereken o kadar çok meselesi beklerken, yaşanan şiddet olaylarından ve farklı gündemlerden dolayı artık esas meselelerimiz konuşulamıyor. Bu saldırılara karşı Sayın Cumhurbaşkanı'nın sessizliği bizi şaşırtmaktadır. Yetkililer bu durum karşısında sessiz kalamaz, kalmamalıdır.

TÜRKİYE ENFLASYONDA BİRİNCİ OLDU

Artan hayat pahalılığı, işsizlik ve evine ekmek götüremeyen vatandaşımızın dramı her geçen gün artmaktayken diğer tarafta mutlu bir azınlık, yaşanan bütün bu dramdan ya habersiz kalıyor ya da duymak istemiyor. Rakamlarla oynayarak sorunları gizlemeye çalışsalar da bu durum ancak yatsı vaktine kadar sürer ve sonra her şey ortaya çıkar. Türkiye, gıda fiyatları enflasyonunda yüzde 20.6 ile OECD ülkeleri arasında birinci oldu. Bu konuda birinciliği kimseye kaptırmamak gerçekten büyük başarı. 

YAZLIK VE KIŞLIK SARAYA HARCANAN PARA BU MİLLETE REVA MI?

Daha düne kadar tarımda kendi kendine yetebilen bir ülkenin şu an bu hale getirilmesi takdire şayan. Türkiye’nin üretimi artıracak yatırımlara ihtiyacı var. Tarımda sanayide ve teknolojide gerekli adımlarım atılması elzem. 2021 Yılı Yatırım Programı'na göre bu sene yazlık ve kışlık 2 yeni saray inşa edilecekmiş. Marmaris’teki yazlık saraya 640.5 milyon ve Bitlis Ahlat’taki kışlık saraya 99 milyon TL harcanması bekleniyor. Soruyorum sizlere bu harcanan para bu millete reva mı? Bu zihniyetten kurtulmadan Türkiye’nin ayağa kalkması, problemleri çözmesi, fakirin halinden anlaması mümkün değil. Bir kere daha sesleniyorum düşünün bunları. Hakikaten, harcanan bu paralar içimizi sızlatıyor. Türkiye’nin bu tip yerlere değil, üretim tesislerine ihtiyacı var. Devlet adamı garibanın halinden anladığı zaman itibar görür. İnsanlar aç haldeyken bazı şeyleri düşünemez, yanlış hareketlere yönelebilir. Emin olun duyulan intihar haberlerinin de ana nedeni ekonomidir. Nasıl ülkede ekonomik sorun yok diyebiliyorsunuz.

SAMİMİYSENİZ PARTİ MENSUPLARIMIZI EKRANA ÇIKARTIN

Sayın Cumhurbaşkanı'nın, Yüksek İstişare Kurulu Başkanımız Oğuzhan Asiltürk'ü ziyaret etmesi, Saadet Partisi’nin olmadığı ekranlarda Saadet Partisi hakkında konuşulmasını başlattı. Saadet Partisi ile alakalı dışardan insanları konuşturacağınıza, samimiyseniz parti mensuplarımızı ekranlara çıkartıp bizim fikirlerimizi dinleyin.

SAADET PARTİMİZ MİLLİ GÖRÜŞ'TEN MİLİM AYRILMAMIŞTIR

Ey sakallı Hüsnüler. Erbakan Hoca'mızın zamanında dediklerine bir kulak verin, arşivlere bakın. Ulaşamazsanız biz size temin edelim. Saadet Partimiz hiçbir zaman Milli Görüş'ten milim ayrılmamıştır.

MUHALEFETE TEPKİ, İKTİDARA ÇAĞRI

Muhalefet, iktidarın yanlışlarını ortaya koymalı ve çözüm fikirleri sunmalıdır. Milletin manevi değerlerine saygısızlık yaparak hiçbir çözüm getiremezsiniz. Türkiye kutuplaştı, kamplaştı, milletimiz arasında gerilim çok fazla arttı. Gelin elbirliği ile bu gerilimi azaltalım. Muhataplarımızı hainlikle ve terörle itham etmeyelim. Yunus Emre’nin dediği gibi; gelin tanış olalım işi kolay kılalım. Sevelim sevilelim. Dünya kimseye kalmaz.”


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli