• BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,35% 0,15
  • EURO

    34,93% -0,09
  • GRAM ALTIN

    2322,96% 0,18
  • Ç. ALTIN

    3843,45% 0,00

Yılmazaslan destek istedi

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkanı adayı Mustafa Yılmazaslan seçime sayılı günler kala il merkezindeki esnafları ziyaret ederek destek istedi.

GÜNDEM 12.01.2022 23:43:00 0
Yılmazaslan destek istedi

Şubat ayı sonuda yapılacak olan  Odası seçimleri öncesinde Başkan adaylarından Mustafa Yılmazaslan ve ekibi, il merkezindeki esnafları ziyaretlerde bulundu. İldeki sanayi sitelerini, mahallelerdeki esnafları ve ilin en ücra köşelerinden kalmış esnafları ziyaretler ederek, teveccüh bulan Başkan adayı Yılmazaslan ve ekibi, aynı ilgi ve alakayı il merkezindeki esnaflardan da gördü.

Esnaflar ise sürekli kendilerini ziyaret eden, sorunlarını dinleyen ve çözüm yolları noktasında bilgilendirmelerde bulunan Yılmazaslan seçim çalışmalarında başarılar diledi.

Madeni Sanatkârlar Esnaf Odası Başkan adayı Yılmazaslan bir yıldır sürdürdükleri çalışmaların karşılığını görmenin mutluluğunu da yaşadıklarını belirterek "İlimiz esnafları sağ olsun her gittiğimizde bize aynı ilgi ve alakayı eksik etmiyor. Bizler değişim ve yenilik diye yola çıktı. Beni ve ekibimizi gören esnaflar genç ve dinamik bir ekiple karşılaşmalarından dolayı duydukları memnuniyeti de dile getiriyor. Bizler esnaflardan aldığımız güçler bu yola çıktık. Onların desteğiyle de güzel projeler ve çalışmalar hazırladık. Bizler makama için değil hizmet için yola çıktık. Esnaflarımız sağ olsun bizleri bağırlarına bastı. Onların dertlerini sorunlarını ve önerilerini dinledik. Eksik gördükleri konuları bizlere ilettiler. Özellikle kredi noktasında yaşadıklarını sorunların yoğun olduğunu gördük. İnşallah bunların hepsini seçimi kazandığımızda ele alacağımızı ve esnaf odaklı bir odanın daha iyi hizmet vereceğini, onların sorunlarına değinerek, yapılacak olan istişarelerle her sorunun altından el birliği ile kalkacağımızı anlattık. Yeter ki esnaflarımız, odaların sahip çıkarak, Şubat 2022 de yapılacak olan seçimlerde oylarını kullansınlar. İlimiz ve esnafımız için hayırlı olsun" dedi.


  • Cuma 18.7 ° / 7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 21.3 ° / 9.1 ° Güneşli
  • Pazar 23 ° / 10.7 ° Güneşli