Mustafa DAĞHAN


Anlatsam tesiri yok, sussam gönül razı değil


Anlatsam tesiri yok, sussam gönül razı değil
Mustafa DAĞHAN

Mustafa DAĞHAN

E-Posta : mustafadaghan@msn.com

ÇAĞIN İNSANI SEVGİYİ KAYBETTİ

Atalarımız, dedelerimiz herşeyini sevgi üzerine kurmuştu oysaki… 

Türk toplumundaki aile geleneği, örf ve adetlerimiz hep sevgi, hak, adalet merkezliydi. 2020 yılı ve koronavirüs salgını çok şeyi hatırlattı bize değil mi? 

Evet; çağın insanı sevgiyi kaybetti ya da kaybettirildi. 

Farkında mısınız? 

Gelecekte üst akıl, siyonizm, illuminati, masonlar, reptilyanlar, anunakiler vb. ne derseniz artık; insanoğlunu ruhsuz, sevgisiz, aile anlayışından sıyrılmış, kadınları erkek, erkekleri kadınlaşmış, çocuk sevgisi, eş sevgisi, anne-baba, aile sevgisi bilmeyen yeni bir nesil yaratmak istiyor. 

Yapayalnız köleler halini almaya başladık… 

Bizi birarada tutan şeyin, yaratılış gayemizin “sevgi” olduğunu unuttuk/unutturulduk. 

Farkında mısınız? İnsanlığı yok ediyorlar. Artık gelecek; teknolojik aletlerle, robotlarla, 5G teknolojisi ve daha pekçok argumanla şekillendiriliyor. 

Ruhsuz, cinsiyeti olmayan, düşünmeyen, sevemeyen, sadece verilen emirleri yerine getiren, empoze edilen fikirleri yaşayabilen robotik, mankurt köleler haline geliyoruz, getiriliyoruz. 

Birilerinin biz insanoğlu ile sıkı bir derdi, sorunu var ve müthiş bir kinle her yerden saldırıyorlar. 

Farkında mısınız? Dünyadaki insan nüfusunu 500 Milyona kadar düşürmeyi hedefliyorlar. Savaşlarla başaramadılar, virüslerle başarmayı deniyorlar. Durmayacaklar ve sonra başka başka üst seviyede teknoloji ile beynimizi, ruhumuzu, bedenimizi herşeyimizi ele geçirmeyi deneyecekler. 

Bakın; birçok bilim adamı diye ortalıkta gezenler, 10 yıl öncesinden “çipli dünya” tezini ortaya atmış…

Bize çip takmayı hedefliyorlar, uydulardan gönderdikleri sinyallerle beynimizi kontrol altına almaya çalışyorlar. Hatta ilerde rüyalarınıza, hayallerinize kadar takip edip onlara dahi müdahale edebilecekler. Beyninizi tamamen artık bilgisayara kopyalayabilecekler. Bugün bunlar başladı bile… 

Bugüne kadar elimizden alamadıkları tek şey sevgiydi. Artık onu da alıyorlar elimizden… Onu da aldıktan sonra insanlığın sonu gelecek farkında mısınız? 

Hedeflenen diğer konu ise; dinsiz, ırksız, çip takılmış bir toplum yaratarak kurdukları ‘Tek Dünya Devleti’ ile devletleri de ortadan kaldırmayı planlıyorlar. 

Ve bütün bunlar önümüzdeki 10 yıl içerisinde gerçekleşebilir. Peki; biz insanoğlu ne yapıyoruz. 

Cehalet içinde verileni almaya, düşünmemeye, araştırmamaya, birbirimizle savaşmaya, öldürmeye, hırsla, kinle yok etmeye devam ediyoruz. 

Vicdanımız kurudu!!! 

Ne diyeyim; anlatacak o kadar çok şey var ki; “anlatsam tesiri yok, sussam gönül razı değil” misali bazen anlatasın bile gelmiyor. 

Zira; anlayacak, anlamayı deneyecek, algısı yetecek, kapasitesi uygun kaç kişi var ki? Artık, hırs ve cehalet içimize öyle bir nüfuz etmiş ki, kime ne desen boş. 

Velhasılı süreç işliyor ve düğmeye basılmış. Ya sevgiyle, iyilik ve güzellikle insanlık kendini kurtaracak, ya da aynen bu şekilde devam edip köleliğe emin adımlarla giderek, bize biçilen rolü oynamaya mecbur bırakılacağız. 

Karar biz inanoğlunun…!  06 Mayıs 2020 Çarşamba 00:39