Mustafa DAĞHAN


Paganizm nedir, Kybele neyi temsil eder?

Gazeteci-Yazar Mustafa Dağhan'ın kaleminden...


Allah’ın ilk emri OKU’dur. Birçok ayette de “akletmez misiniz?” diye sorar. Sizlere Paganizmi ve bugünün dünyasını anlatmaya çalışacağım. 

Paganlık; Hz. Adem ve Hz. Havva’nın cennetten kovulmasına kadar geçmişi olan, genel bakış açısıyla Şeytana tapınılan, kan ayinleri yapılan bir inanış sistemidir. Bu inanış sisteminde tanrı, dişilleştirilmiş, tanrıça halini almıştır. Yani bu inanışa göre; tanrıya cinsiyet atfedilmiş ve dişilleştirilerek tanrıça olmuştur. Her medeniyette farklı isimlerde anılır bu tanrıça; Kybele, Lilith, Medusa gibi farklı isimlerle anılsa da aslında aynı varlıktır ve şeytanın ta kendisidir. 

Şimdi Hz. Adem ve Hz. Havva’nın cennetten kovulmasında rol oynayan şeytan, anlatılara göre; yasak olan ağacın elmasını yedirmiş ve cennetten kovulmalarını sağlamıştır. Bu mudur peki? 

Ademoğulları bu nedenle mi kovuldu zannediyorsunuz? İşte burada Allah’ın ilk emri OKU ve “akletmez misiniz?” ayetleri devreye giriyor. 

Anlatayım: yasak ağaçtan kasıt; “hayat ağacıdır, soy ağacıdır.” Elma ise ilmi ve gen’i temsil eder. Yani şeytan aslında Ademoğlu ile kendi soyunu gark etmiştir, karıştırmıştır. Bir diğer tabirle;  kendi soyunu türetmiştir. Gerçek mevzu kan/gen mevzuudur.

Mesele; Mavi kan, Kırmızı kan meselesidir. Şeytan soyu mavi kanla temsil edilir, insan soyu ise kırmızı kanla temsil edilir. Bugünün savaşı, mücadelesi siz farkında olmasanız da kan/gen mücadelesidir. 

Türk kanı/geni tam da bu yüzden önemlidir. Dünyada bu şeytan geniyle gark olmayan, olmuşsa bile geni üstün gelen yegane millet Türk Milletidir. Yani Türk’ün asaleti buradan geliyor. Kandan/genden…

Tam da bu yüzden reptilyan ve dragon kavimlerinin en büyük düşmanı Türklerdir. Tam da bu yüzden oyunların, kurguların hepsi Türklerin üzerine oynanır. Tam da bu yüzden öz vatanında; “Ne Mutlu Türk’üm diyene…” demek, suçmuş gibi gösterilmeye çalışılır. Tam da bu yüzden “Türklük” ırkçılık olarak nitelendirilir, Türk ırkı bu yüzden barbar bir ırkmış gibi gösterilmeye çalışılır. 

Aslında nasıl da bir ırka sahip olduğunu bir anlasa Türkler. Allah’ın ruhundan üflediği insanoğludur Türk… Allah’ın yeryüzündeki gölgesidir Türk. 

Akledin; Yüce Allah tarihler boyunca dünyayı Türklerle hizaya getirmiştir, adaleti ve iyiliği yalnız ve yalnız Türkler sağlamıştır. Dünyada en merhametli ve aynı zamanda en savaşçı ırk Türk ırkıdır.  Çünkü Allah’ın ruhu, bozulmamış gene sahip olan Türk’ün ruhunda tezahür eder.  

Öte yandan Yılanoğulları tabirini çok duymuşsunuzdur. Fesat, düzenbaz, alçak ruhlu, sinsi olanlara yılan tabiri yakıştırılır. Daha açık söylemek gerekirse bugün dünyada şeytanın çocukları, yani yılanoğulları aramızda insan suretinde yaşamaktadırlar. 

Nüfusları hiç de azımsanmayacak kadar çoktur. Dünyada Masonluk, İlluminati, Tapınak Şövalyeleri hep bu yılanoğullarının (reptiyanlar) kurduğu yapılardır. Şeytan da bir din indirmiştir, hatta Talmut onun kitabıdır. Tarihler boyunca birçok medeniyet güya şeytanın dini olan Paganizm’den etkilenmiştir. 

Dinimizde de anlatıları olan Yecüc-Mecüc kavmi, Tevrat’ta geçen Gog-Magog tabiri, modern öğretiler de ise Agarta-Şambala diye geçen kavimler bu yılanoğulları kavimleridir. Yani Reptilyanlar ve Dragonlar… 

Bu kavimler anlatılara göre, Zülkarneyn settiyle kapatılmışlardır ve kıyamet gününde setti delerek yeryüzüne çıkacakları söylenir. Bu set başka bir boyut kapısı mıdır, ya da gerçekten bir set midir bilemiyoruz.  

Şunu biliyoruz ki bunlar yerin altında yaşıyorlar. Yılan, çiyan, akrep, kertenkele gibi canlılar nerde yaşar? Yerin altında yaşar. 

Bir iç dünya teorisi bulunmaktadır. Buna göre; dünyamızın içinde bunların yaşadığı, mağaralar ve geçitler vasıtasıyla ülkelerin birbirine bağlandığı söylenir. Hatta öyle ki; İngiltere’den İstanbul’a yeraltından gelinebileceği, Kapadokya, Frigya, Göbeklitepe gibi yerlerin, dağların ve mağaraların bu kavimler için çok önem arz ettiği bir komplo teorisi olarak önümüzde duruyor. 

Peygamber Efendimizin kıyamet alametleri açıklamalarında bahsettiği ayrıca Kuran’da da Zülkarneyn ile Ashab-ı Kehf ayetlerinin bulunduğu Kehf suresini idrak ederek tekrar tekrar okuyun lütfen… 

Paganlığın, tüm inanış sistemlerinin içinde hatta Yahudilik ve Hristiyanlık içerinde de yer ettiğini gözlemlemekteyiz. İslam’a sokmaya çalışıyorlar bu inanç sistemini ancak başarabilmiş değiller. 

Yüzeysel olarak verdiğim bilgiler ışığında; bugün dünyada cereyan eden olaylara baktığımızda Allah’ın ruhundan üflediği Ademoğulları ile şeytanın soyu olan yılanoğulları büyük bir mücadele içinde… 

Üzücü olan şu ki; ademoğulları gerçekten çok cahil kalmış, cahil bırakılmış… Teknoloji açısından da çok gerideyiz. Hiçbir şey bilmiyoruz ve tüm bilim ve teknoloji bu kavimlerin elinde…

Yazının sıkmaması açısından burada kesiyorum. Bu konu, hassas bir konu, kafanızda bazı şeylerin oturabilmesi için saatlerce anlatılması gereken bir konu, hatta kitap yazsak bu konuda ancak idrak ettirebiliriz. Gerçi bunları öğrenebileceğiniz yüzlerce kitap yazılmış zaten. Sorun okuyup, araştırmamakta… Ben bunları 15-20 yıl boyunca araştırarak, okuyarak idrak edebildim. Şayet ilgi duyan, detaylı olarak öğrenmek isteyen olursa bana ulaşabilirsiniz. Seve seve anlatmaya hazırım. 

Lütfen akledin, okuyun, araştırın. Ne saçmalıyor bu demeyin.  Bu yazımla, 1 kişiyi dahi uyandırabilirsem ne mutlu bana…