Tarih: 16.07.2025 20:55

AK Parti Afyonkarahisar İl Tanıtım Medya Başkanı'ndan Bursa İmam Hatip Ortaokulu Hakkında Açıklama

Facebook Twitter Linked-in

AK Parti Afyonkarahisar İl Tanıtım Medya Başkanı'ndan Yalanlama


AK Parti Afyonkarahisar İl Tanıtım Medya Başkanı Turhan Çömez, Bursa Celalettin Ökten İmam Hatip Ortaokulu ile ilgili kamuoyunda yayılan bir iddiayı yalanladı. Çömez, yaptığı açıklamada, okulda 36 öğrencinin 500 tam puan aldığı bilgisinin gerçeği yansıtmadığını belirtti.


Bursa İmam Hatip Ortaokulu İddiası


Çömez, söz konusu yalan iddiasının tüm Türkiye'ye yayılmasından dolayı tepki gösterdi. Bu iddianın, okul öğrencileri ve eğitim camiası için yanıltıcı ve haksız bir durum oluşturduğunu vurguladı.


Açıklamanın Detayları


Turhan Çömez, açıklamasında iddiaların kaynağını ve doğruluğunu sorgularken, bu tür manipülatif beyanların kabul edilemez olduğunu ifade etti. Çömez, bu tür yanlış bilgilerin yayılmasının toplumda güvensizlik ortamı yaratabileceğini belirtti.


Sonuç ve Çağrı


AK Parti Afyonkarahisar İl Tanıtım Medya Başkanı, bu tür yanlış bilgilere karşı dikkatli olunması ve doğruluğu teyit edilmeden paylaşılmaması konusunda kamuoyunu uyardı. Çömez, ahlaki değerlere ve doğru bilgiye önem verilmesi gerektiğini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —